Camera de presă

 


Comunicate de presă

 

POIM 2014 – 2020

 

POS Mediu 2007 – 2013

 

Comunicate de presă ApaRegio

 

Dupa aer, apa este cel mai important element pentru viata. Apa nu numai ca ajuta la functionarea optima a organismului si la mentinerea sanatatii, dar are si o serie de proprietati miraculoase in ceea ce priveste ingrijirea corporala.

Stiai ca 70% din greutatea corpului nostru inseamna doar apa? Apa este folosita de celule, organe si tesuturi pentru a regla temperatura corpului, dar si pentru a ajuta organismul sa-si indeplineasca principalele functii: digestie, circulatie, excretie. Deoarece corpul nostru pierde apa prin respiratie, transpiratie si digestie, este important sa-l rehidratam cu ajutorul fluidelor si al alimentelor care contin apa.

Stiai ca pentru crearea unei singure perechi de pantaloni, pentru activitatea de munca in gospodarie sau pentru activitate economica (la locul tau de munca) este nevoie in medie de 7.5 litri de apa.

  Comunicat de Presa Ziua mondiala a apei 2020 (20 martie 2020, 727 descarcari)


  Capitolul 12 - Rezumat EIM (20 martie 2020, 2,493 descarcari)


 
 
 
 
 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României