Calitatea apei – 31.01.2022
Raport de încercare din data de 31.01.2022
Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007
Locul de prelevare al probei: RETEA SOHODOL
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
pH | 7,65 20oC | Unit de pH | SR ISO 10523:2009 | >=6,5; <=9,5 |
Conductivitate | 315,4 | µS/cm | SR EN 277888:1997 | 2500 |
Turbiditate | 1,06 | NTU | SR EN ISO 7027-1:2016 | <=5 |
Oxidabilitate | 1,50 | mgO2/l | SR EN ISO 8467:2001 | <=5 |
Amoniu | <0,034 | mg/l | SR EN ISO 7150-1:2001 | <=0,5 |
Nitriți | 0,026 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Azotați | 3,156 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Cloruri | 4,750 | mg/l | SR ISO 9297:2001 | <=250 |
Duritate | 11,175 | ogermane | SR ISO 6059:2008 | >5 |
Clor rezidual | 0,248 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
* CMA – Concentrație maximă admisă
Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Retea Intersecție
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – RETEA NR 41A
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,24 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: REȚEA – FLORESTENI NR 58
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,25 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – RETEA- Copăcioasa nr. 76
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: BOBU – RETEA BOBU Nr. 2
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: LAZURI – REȚEA – Nr. 25
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CERAT – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – CED SEDIU
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: IEZURENI – INTRARE RETEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA LEURDA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – STR. EROILOR
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat –BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Spital Dobrița – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Gureni – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Boroșteni – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ARCANI RETEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Lelești – RETEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Runcu -RETEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – Str. ALEEA SCOLII
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – STRADA ALEEA LUNCILOR
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – str.MANASTIRII
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SOHODOL – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – Str. Sanatatii
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2018 | >=0,1 – <=0,5 |
* CMA – Concentrație maximă admisă
- Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018 si acreditat RENAR Certificat LI 1241/11.02.2021.
TELEFON AUTOCITIRE *
DISPECERAT NON-STOP