Calitatea apei – 9.03.2020
Raport de încercare din data de 9.03.2020
Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007
Locul de prelevare al probei: VĂCAREA – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
pH | 7,65 | Unit de pH | SR ISO 10523:2009 | >=6,5; <=9,5 |
Conductivitate | 369 | µS/cm | SR EN 277888:1997 | 2500 |
Turbiditate | 0,85 | NTU | SR EN ISO 7027-1:2016 | <=5 |
Oxidabilitate | 1,29 | mgO2/l | SR EN ISO 8467:2001 | <=5 |
Amoniu | <0,04 | mg/l | SR EN ISO 7150-1:2001 | <=0,5 |
Nitriți | <=0,07 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Azotați | 0,761 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Cloruri | 11,841 | mg/l | SR ISO 9297:2001 | <=250 |
Clor rezidual | 0,357 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Pompă Stradală Primărie
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,25 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Școală
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,18 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: POJOGENI – Spălătorie
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,21 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Bobu – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,10 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Copăcioasa, nr. 19
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,18 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CERĂT- BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,27 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Nr. 601
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: IEZURENI – str. Principală, nr. 82
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Gară
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,44 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: RÂNCA – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,23 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Spital Dobrița – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: Gureni – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Boroșteni – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Lelești – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Bâlta – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: Arcani – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: Runcu – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – INTRARE REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – Bl. T6
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – Debarcader
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,290 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
* Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018.
TELEFON AUTOCITIRE *
DISPECERAT NON-STOP