Calitatea apei – 9.07.2020

 

Raport de încercare din data de 9.07.2020

Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007

 

Locul de prelevare al probei: PREAJBA – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
pH 7,67 Unit de pH SR ISO 10523:2009 >=6,5; <=9,5
Conductivitate 129,3 µS/cm SR EN 277888:1997 2500
Turbiditate 0,531 NTU SR EN ISO 7027-1:2016 <=5
Oxidabilitate 1,74 mgO2/l SR EN ISO 8467:2001 <=5
Amoniu <0,04 mg/l SR EN ISO 7150-1:2001 <=0,5
Nitriți <0,07 mg/l SR EN 26777:2002 <=0,5
Azotați 12,821 mg/l SR EN 26777:2002 <=0,5
Cloruri 48,996 mg/l SR ISO 9297:2001 <=250
Clor rezidual 0,268 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


* CMA – Concentrație maximă admisă
 

Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrare rețea

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Sediu CED

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,18 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Copăcioasa, nr. 19

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,14 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: CERĂT- BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,32 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: CĂRBUNEȘTI SAT – Magazin

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,22 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu CED

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: IEZURENI – str. Principală, nr. 82

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Gară

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,43 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – Piața Novaci – Cișmea publică

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,22 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: Spital Dobrița – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Gureni – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Boroșteni – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Lelești – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Bîlta – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Arcani – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Runcu – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – INTRARE REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Tineretului, Bl. E1

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – Debarcader

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – str. Manastirii

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: SOHODOL – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN – Oraș Turceni

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – str. Sf. Gheorghe, Nr. 35

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,25 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 
* CMA – Concentrație maximă admisă
- Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018.
 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României