Calitatea apei – 29.03.2021
Raport de încercare din data de 29.03.2021
Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007
Locul de prelevare al probei: CELEI – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
pH | 7,27/20oC | Unit de pH | SR ISO 10523:2009 | >=6,5; <=9,5 |
Conductivitate | 80,2 | µS/cm | SR EN 277888:1997 | 2500 |
Turbiditate | 2,87 | NTU | SR EN ISO 7027-1:2016 | <=5 |
Oxidabilitate | 3,96 | mgO2/l | SR EN ISO 8467:2001 | <=5 |
Amoniu | 0,091 | mg/l | SR EN ISO 7150-1:2001 | <=0,5 |
Nitriți | <0,7 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Azotați | 1,930 | mg/l | SR EN 26777:2002 | <=0,5 |
Cloruri | 5,459 | mg/l | SR ISO 9297:2001 | <=250 |
Duritate | 2,064 | ogermane | SR ISO 6059:2008 | >5 |
Clor rezidual | 0,252 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
* CMA – Concentrație maximă admisă
Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Nr. 41A
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,12 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Copăcioasa, nr. 76
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,18 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CREȚEȘTI – Nr. 4
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,19 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CERĂT – Bazin
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,33 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: LAZURI – Nr. 25
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,23 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu CED
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: IEZURENI – str. Principală, nr. 82
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Primărie
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,43 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – str. Eroilor
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,21 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Spital Dobrița – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Gureni – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Boroșteni – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Lelești – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Arcani – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Runcu – REȚEA
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Bîlta – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – Intrare rețea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Prieteniei, Bl. A2
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – str. M.C. Oancea
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,1 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – str. Manastirii
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SOHODOL – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificație anormală |
Bacterii coliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – str. Sf. Gheorghe, bl. 37
Parametru determinat | Rezultatul încercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017 |
Clor rezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
* CMA – Concentrație maximă admisă
- Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018.
TELEFON AUTOCITIRE *
DISPECERAT NON-STOP