Calitatea apei – 21.05.2020

 

Raport de încercare din data de 21.05.2020

Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007

 

Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
pH 6,85 Unit de pH SR ISO 10523:2009 >=6,5; <=9,5
Conductivitate 442 µS/cm SR EN 277888:1997 2500
Turbiditate 0736 NTU SR EN ISO 7027-1:2016 <=5
Oxidabilitate 1,29 mgO2/l SR EN ISO 8467:2001 <=5
Amoniu 0,046 mg/l SR EN ISO 7150-1:2001 <=0,5
Nitriți <=0,07 mg/l SR EN 26777:2002 <=0,5
Azotați 12,883 mg/l SR EN 26777:2002 <=0,5
Cloruri 14,110 mg/l SR ISO 9297:2001 <=250
Clor rezidual 0,420 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrare rețea

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Primărie

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,21 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Copăcioasa, nr.19

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,19 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: BOBU – nr. 2

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,04 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: CERĂT- BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,31 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: COJANI – Linia Mică

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,18 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu Stație Epurare

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: IEZURENI – str. Principală, nr. 82

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Primărie

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,40 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală


 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – str. Trandafirilor

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,20 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Spital Dobrița – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Arcani – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală


 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – INTRARE REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – Bl. P2

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – Al. Luncilor

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – REȚEA – str. Mănăstirii

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: RUSEATA – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN – Oraș Turceni

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0


 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – Bl. 39

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


 
* CMA – Concentrație maximă admisă
- Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018.
 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României