calitatea-apei-12-07-2021
Raport de încercare din data de 12.07.2021
Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007
Locul de prelevare al probei: TÂRGU JIU – REȚEA
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
pH | 7,54/20oC | Unit de pH | SR ISO 10523:2009 | >=6,5; <=9,5 |
Conductivitate | 123,4 | µS/cm | SR EN 277888:1997 | 2500 |
Turbiditate | 1,13 | NTU | SR EN ISO 7027-1:2016 | <=5 |
Oxidabilitate | 1,05 | mgO2/l | SR EN ISO 8467:2001 | <=5 |
Cloruri | 4,325 | mg/l | SR ISO 9297:2001 | <=250 |
Duritate | 4,376 | ogermane | SR ISO 6059:2008 | >5 |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
* CMA – Concentrațiemaximăadmisă
Locul de prelevare al probei: Targu-Jiu -Retea- Str. Ale. Luncilor
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrarerețea
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrarerețea
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – Str. Muzeului, nr. 1
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Nr. 41A
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,24 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare alprobei: SCOARȚA – Copăcioasa, Nr. 76
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,19 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – Nr. 58
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,21 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – Nr. 124
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,24 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CERĂT – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,32 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: BOBU – Nr.
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,04 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: LAZURI – Nr. 25
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,17 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu CED Țicleni
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorresidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: IEZURENI – Str. Principală, nr. 82
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Însurăței
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Ripa
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: MOTRU -Str. Motrului
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – Intrarerețea
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,38 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – Str. Eroilor
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,21 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: DobrițaSat-REȚEA
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SpitalDobrița – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Gureni- BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Boroșteni – REȚEA
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Lelești- BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Arcani – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Arcani – Retea
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Runcu- REȚEA
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Runcu-Bazin
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,4 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Bîlta- BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – Intrarerețea
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Muncii, bl. H1
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Castanilor, bl. B1
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – Str. Prieteniei, BL. A2
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – str. Agriculturii
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – str. Agriculturii
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,3 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – Str. Manastirii
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: SOHODOL – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
NTG 22 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
NTG 37 oC | 0 | CFU/1ml | SR EN ISO 6222:2004 | Nici o modificațieanormală |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI -Retea – Str. Prometeu, Nr.5, BL.P1
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,5 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – Str. Sf. Gheorghe, bl. 35
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA -Str. MunciiNr. 35
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,2 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
Locul de prelevare al probei: REȚEA – SOHODOL
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
pH | 7,37/20oC | Unit de pH | SR ISO 10523:2009 | >=6,5; <=9,5 |
Conductivitate | 348,5 | µS/cm | SR EN 277888:1997 | 2500 |
Turbiditate | 0,630 | NTU | SR EN ISO 7027-1:2016 | <=5 |
Oxidabilitate | 1,31 | mgO2/l | SR EN ISO 8467:2001 | <=5 |
Cloruri | 4,679 | mg/l | SR ISO 9297:2001 | <=250 |
Duritate | 11,422 | ogermane | SR ISO 6059:2008 | >5 |
Bacteriicoliforme | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Enterococi | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 7899-2:2002 | 0 |
Escherichia coli | 0 | CFU/100ml | SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 | 0 |
Locul de prelevare al probei: Tg-Carbunesti -ReteaPrimarie
Parametrudeterminat | Rezultatulîncercării | UM | Metoda de încercare | CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017 |
Clorrezidual | 0,22 | mg/l | SR EN ISO 7393-2:2002 | >=0,1 – <=0,5 |
* CMA – Concentrațiemaximăadmisă
- Laboratorulesteînregistratîn RegistrulLaboratoarelor, la MinisterulSănătății, cu numărul 500/13.08.2018.
TELEFON AUTOCITIRE *
DISPECERAT NON-STOP