calitatea-apei-12-07-2021

Raport de încercare din data de 12.07.2021

Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007

 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU JIU – REȚEA

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
pH 7,54/20oC Unit de pH SR ISO 10523:2009 >=6,5; <=9,5
Conductivitate 123,4 µS/cm SR EN 277888:1997 2500
Turbiditate 1,13 NTU SR EN ISO 7027-1:2016 <=5
Oxidabilitate 1,05 mgO2/l SR EN ISO 8467:2001 <=5
Cloruri 4,325 mg/l SR ISO 9297:2001 <=250
Duritate 4,376 ogermane SR ISO 6059:2008 >5
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

* CMA – Concentrațiemaximăadmisă

 

Locul de prelevare al probei: Targu-Jiu -Retea- Str. Ale. Luncilor

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrarerețea

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrarerețea

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – Str. Muzeului, nr. 1

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Nr. 41A

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,24 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare alprobei: SCOARȚA – Copăcioasa,  Nr. 76

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,19 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – Nr. 58

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,21 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – Nr. 124

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,24 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: CERĂT – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,32 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


Locul de prelevare al probei: BOBU – Nr.

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,04 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: LAZURI – Nr. 25

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,17 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu CED Țicleni

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorresidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


Locul de prelevare al probei: IEZURENI – Str. Principală, nr. 82

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Însurăței

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – Ripa

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5


Locul de prelevare al probei: MOTRU -Str. Motrului

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – Intrarerețea

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,38 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 


Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – Str. Eroilor

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,21 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: DobrițaSat-REȚEA

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: SpitalDobrița – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Gureni- BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Boroșteni – REȚEA

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: Lelești- BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Arcani – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Arcani – Retea

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Runcu- REȚEA

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Runcu-Bazin

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Bîlta- BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – Intrarerețea

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Muncii, bl. H1

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Castanilor, bl. B1

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA –  Str. Prieteniei, BL. A2

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – str. Agriculturii

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: Târgu Jiu – REȚEA – str. Agriculturii

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 


Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – Str. Manastirii

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: SOHODOL – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificațieanormală
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI -Retea – Str. Prometeu, Nr.5, BL.P1

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – Str. Sf. Gheorghe, bl. 35

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA -Str. MunciiNr. 35

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: REȚEA – SOHODOL

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
pH 7,37/20oC Unit de pH SR ISO 10523:2009 >=6,5; <=9,5
Conductivitate 348,5 µS/cm SR EN 277888:1997 2500
Turbiditate 0,630 NTU SR EN ISO 7027-1:2016 <=5
Oxidabilitate 1,31 mgO2/l SR EN ISO 8467:2001 <=5
Cloruri 4,679 mg/l SR ISO 9297:2001 <=250
Duritate 11,422 ogermane SR ISO 6059:2008 >5
Bacteriicoliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

Locul de prelevare al probei: Tg-Carbunesti  -ReteaPrimarie

Parametrudeterminat Rezultatulîncercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizataprinOrdonanta 22/30.08.2017
Clorrezidual 0,22 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

* CMA – Concentrațiemaximăadmisă
- Laboratorulesteînregistratîn RegistrulLaboratoarelor, la MinisterulSănătății, cu numărul 500/13.08.2018.

 

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României