Calitatea apei – 1.07.2021

Raport de încercare din data de 01.07.2021

Standardul de prelevare / Procedura: SR ISO 5667-5:2017; SR EN ISO 19458:2007

 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU JIU – REȚEA- str. Aleea Luncilor nr. 17

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: PREAJBA – Intersecție

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: POLATA – Intrare rețea

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: TURCINEȘTI – Intrare rețea

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

 

 

Locul de prelevare al probei: BUMBEȘTI JIU – str. Muzeului, nr. 1

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: TÂRGU CĂRBUNEȘTI – REȚEA – Nr. 41A

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,24 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: SCOARȚA – Copăcioasa, nr. 76

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,18 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: FLOREȘTENI – Nr. 58

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,21 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: CERĂT – BAZIN

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,33 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: BOBU – Nr. 2

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,05 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: LAZURI – Nr. 25

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,24 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: ȚICLENI – REȚEA – Sediu CED Țicleni

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: IEZURENI – str. Principală, nr. 82

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: MOTRU – REȚEA – str. Motrului

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – Intrare rețea

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,42 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

 

 

Locul de prelevare al probei: NOVACI – REȚEA – str. Eroilor

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,32 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: Dobrița Sat – REȚEA

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

Locul de prelevare al probei: Bîlta – BAZIN

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – Intrare rețea

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

 

 

Locul de prelevare al probei: ROVINARI – REȚEA – str. Prieteniei bl. A2

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA* conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

Locul de prelevare al probei: TISMENIȚA – BAZIN

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,4 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: RUȘATA – BAZIN

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: CELEI – BAZIN

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: TISMANA – REȚEA – str. Manastirii

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: SOHODOL – BAZIN

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,3 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5
NTG 22 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
NTG 37 oC 0 CFU/1ml SR EN ISO 6222:2004 Nici o modificație anormală
Bacterii coliforme 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0
Enterococi 0 CFU/100ml SR EN ISO 7899-2:2002 0
Escherichia coli 0 CFU/100ml SR EN ISO 9308-1:2015AI 2017 0

 

 

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – BAZIN

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,5 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

 

 

Locul de prelevare al probei: TURCENI – REȚEA – str. Muncii, nr. 35

 

 

Parametru determinat Rezultatul încercării UM Metoda de încercare CMA conform L 458/2002 actualizata prin Ordonanta 22/30.08.2017
Clor rezidual 0,2 mg/l SR EN ISO 7393-2:2002 >=0,1 – <=0,5

 

* CMA – Concentrație maximă admisă
- Laboratorul este înregistrat în Registrul Laboratoarelor, la Ministerul Sănătății, cu numărul 500/13.08.2018.

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României